WebArt&Co

Webdesign bureau voor het MKB

Webteksten

Een tekst op een website is niet zomaar een tekst. Met een goed geschreven tekst werf je klanten. En, je verbetert met een goede webtekst ook nog je vindbaarheid bij Google.

Webteksten redigeren

Het schrijven van webteksten is heel iets anders dan schrijven voor een folder of blad. Webteksten zijn korter en meer pakkend. Dat moet ook, want een bezoeker leest op zijn beeldscherm geen lange teksten. Hij 'scant', wil heel snel zien waar het over gaat. Dus moet een bezoeker snel geprikkeld worden om verder te lezen. Of, nog beter: om direct actie te ondernemen! 

Teksten optimaliseren voor zoekmachines

Je wil natuurlijk dat je site goed in de zoekmachines gevonden wordt. Dat gaat echter niet vanzelf. Ook teksten zijn hierbij belangrijk. Het gaat vooral om de zoekwoorden die jouw doelgroep gebruikt om informatie te zoeken. Hoe kom je daarachter? Veel van onze klanten laten - voordat we de site gaan bouwen - een zoekwoordenonderzoek doen. Met die zoekwoorden op rij kunnen wij heel doelgericht werken om de site te optimaliseren. Ofwel: SEO, Search Engine Optimization.

Heb je helemaal nog geen teksten?

Je hoeft het niet zelf te doen. Een andere manier is om je bijvoorbeeld te laten interviewen. Snel en makkelijk, alles is mogelijk.

Je bent hier: Home Diensten Andere diensten